Healing Trauma and Wellbeing by Luisa Gavrilescu

Serviciile mele

Iată cu ce te pot ajuta

01

Evaluări psihologice

Scopul evaluării este de a crea un profil de personalitate, de a investiga felul în care funcţionează psihicul persoaneievaluate și de a identifica mecanismele disfuncționale/ patologice pentru a putea acționa asupra lor.

Tarife Evaluari si Avize psihologice :
Voluntariat, fertilizare in Vitro, Adoptie, Plasament, Tutela -300 RON
Referat comisia de Handicap -300 RON
Evaluarea copiilor cu CES-anexa 8-300 RON
Evaluare psihologica complexa -de la 300 RON/ per ședință (între 2-4 ședințe)

Hand choosing smile face from Emotion block for customer review
02

Consiliere psihologică si terapie de suport

Consilierea psihologică este o intervenţie psihologică în scopul optimizării, autocunoaşterii şi dezvoltării personale și în scopul remiterii problemelor emoţionale, cognitive şi de comportament. Astfel, se adresează persoanelor care se află într-o situație de impas în ceea ce privește rezolvarea anumitor situații de criză din viața lor oferindu-le asistență și suport să controleze aceste situații și să găsească cea mai bună soluție de rezolvare.

Obiective generale
• Promovarea sănătății și a stării de bine
• Dezvoltarea personală
• Prevenţia
• Acceptarea de sine
• Relații pozitive cu ceilalți
• Autonomie
• Control
Pașii unui proces de consiliere sunt:
• Cunoașterea
• Identificarea și definirea problemei
• Formularea obiectivelor
• Planul de acțiune
• Evaluare permanentă și reajustare
Motive să apelezi la consiliere
• depresie
• anxietate
• atacuri de panică
• frici şi fobii
• relații conflictuale și dificultăți de comunicare
• timiditate, lipsa încrederii în sine
• oboseală cronică
• adicții
• doliu
• tulburări de somn
• tulburări alimentare (anorexie, bulimie, binge eating)
• tulburări psihosomatice
• tulburări obsesiv-compulsive
• managementul stresului/furiei/agresivității
• stres posttraumatic, PTSD
• abuz si/sau neglijenta emotionalaa, psihica sau fizica
• dependenţa emoțională
• separare sau divorţ
• probleme de autoritate și disciplină a copiilor și adolescenților
• dezvoltare personală
Tarife consiliere psihologică

-program 10 ședințe gratuite pentru copii prin programul national GRATUIT ” Din grija pentru copii”

-200 ron sedinta individuala copii, 50min

-150 ron sedinta consiliere psihologica & psihoeducatie, grup copii/atelier de dezvoltare personala (maxim 10 copii), 50 min

-250 ron sedinta, consiliere psihologica adult, 50 min

-350 ron sedinta consiliere psihologica de cuplu sau familie, 50 min

-200 ron sedinta de consiliere psihologica și psihoeducatie pentru grup de adulti ( cu tematica pe diferite ateliere de adictii, compulsii & obsesii, anxietate, PTSD, alfabetizare emoțională, depresie, atacuri de panica, depresie postpartum, agorafobie, fobii diverse)

*Pachetele de 10 sedinte pentru orice interventie beneficiaza de
un pret promotional redus cu 20% si sunt achitate in avans.
*Durata sedintelor este de 50 minute.
Cursuri online despre diferite problematici psihoemotionale, patologii psihice, trauma, adictii, viziteaza pagina de
FB/Instagram.

03

Interventie psihologica adulti, cuplu, familie, copii

Intervenția psihologică de scurtă durată este un proces de cunoastere si constientizare a anumitor problematici individuale sau de relationare, in urma carora persoana poate redobandi o alta perspectiva mai ampla si mai structurata asupra propriilor procese interioare.Aceasta interventie presupune o imbunatatire a urmatoarelor aspecte :

04

Acces la 10 sedinte gratuite prin programul national post pandemie ‘’Din grija pentru copii’’

Pandemia de COVID-19 a generat un impact pluridimensional asupra creșterii și dezvoltării copiilor. Studiile internaționale în domeniu, dar și analizele exploratorii realizate la nivel național indică o serie de efecte nocive asupra stării de bine a copiilor cu posibile repercusiuni pe termen scurt, mediu și lung. Anxietatea, depresia, izolarea, riscurile asociate utilizării excesive a internetului, creșterea gradului de violență în familie sunt doar câteva dintre efectele cartografiate ale pandemiei de Covid-19 asupra copiilor.

Programul este structurat pe două arii de intervenție: Suport Psihoemoțional și Siguranța Copiilor. Fiecare componentă cuprinde deopotrivă măsuri guvernamentale și un pachet de măsuri creat și implementat de partenerii sociali (ONG, actori privați, autorități locale), care se vor ralia Programului Național.
05

Prim ajutor emotional in si pentru perioade de criza, terapie suportiva

Interventia psihologica in situatii de criza are scopul primordial de a sustine persoana aflata intr-o situatie extrema, profund debilitanta functional (fizic, psihic si emotional), atunci cand propriile resurse interne psihoemotionale sunt practic insuficiente pentru a face fata, ori pot fi chiar incompatibile cu tumultul emotional care poate destabiliza persoana in acea situatie, moment in care, persoana singura nu mai este capabila sa gaseasca capacitatea reglatorie, adaptativa, prin mecanismele de coping sanatoase. Interesul tuturor in acest context este acela de a diminua pe cat posibil ‘’damege-ul’’, deteriorarea. Astfel, procesul terapeutic isi propune:

06

Ateliere de dezvoltare personala pentru grupuri de copii si adolescenti

Dezvoltarea personala este un concept care se mediatizeaza atat de constant in ultimii ani, pe care l-am intors pe toate partile si l-am integrat in toate ariile dezvoltarii noastre. In esenta, aceasta dezvoltare personala presupune o crestere, un proces ascendent, care pentru unii oameni poate insemna doar o latura din viata lor pe care vor sa o imbunatateasca, pentru altii poate insemna un proces intreg, permanent, continuu in a invata.

07

Sedinte online & testari gratuite direct pe site

Peste acest beneficiu, pandemia Covid 19 a facut ca nevoile oamenilor in situatii de criza cu privire la diferite aspecte importante de viata lor, (cum ar fi sanatatea, relatiile cu partenerul, copiii, sefii, colegii, finantele lor si mai ales momentele de anxietate profunda si de izolare frecventa prin care au trecut, pe toata perioada acestei pandemii), sa fie mult mai mari comparativ cu alte perioade iar necesitatea accesarii unor servicii psihologice online sa creasca exponential concomitent cu expansivitatea emotiilor acestora greu de gestionat mai ales in situatii dificile de viata.
Prin intermediul acestui site exista totodata posibilitatea sa investigati cu ajutorul unor TESTE GRATUITE, daca exista posibilitatea sa treceti printr-o depresie postpartum, modalitatea de preevaluare clinica fiind intermediata printr-o testare online, prin scala Edinburgh sau puteti sa investigati totodata daca experimentati diferite simptome ca urmare a unor experiente de viata adverse in copilarie, evaluarea se face gratuit, direct online, cu ajutorul testului ACE (Adverse Childhood Experience) elaborat de dr Vincet Felitti, medic cu o vasta expertiza in domeniul ‘’traumelor din copilarie’’ si a relatiei acestora cu bolile fizice, sau puteti sa testati daca experiementati stari de anxietate care va blocheaza functionarea zilnica.

08

Ateliere de lucru cu adictiile (trauma healing based)

In cadrul atelierelor de lucru cu adictiile acestea functioneaza precum un grup de suport in cadrul carora, va puteti conecta cu cei care au experimentat diferite forme de adictii pe care si dvoastra le aveti in acest moment si pe care acesti oameni au reusit sa le depaseasca, sa opreasca si sa inlocuiasca mecanismul nesanatos cu obiceiuri sanatoase de viata. Puteti totodata sa impartasiti emotii si experiente de viata complexe impreuna cu mentorii din program, puteti beneficia de intelegerea, compasiunea, curiozitatea si puterea celor care azi sunt ceea ce se numeste ’’fost dependent’’ si care au in acest moment un echilibru si o reusita extraordinara pe diferite planuri ale vietii lor, acestia putand sa va impartaseasca ce anume i-a ajutat si cum au reusit, astel incat sa va poata sprijini si pe voi in procesul vostru, ideea de comunitate fiind extrem de importanta in lucrul cu adictiile .

09

Trauma informed & Trauma Help

Practica bazata pe informarea cu privire la complexitatea si diversitatea traumelor experimentate reprezinta o abordare a interventiilor de sanatate si ingrijire care se bazeaza pe intelegerea faptului ca expunerea la trauma poate afecta dezvoltarea neurologica, biologica, psihologica si sociala a unui individ si acolo este punctul de plecare in tratarea si vindecarea multor patologii psihice.

Abordarile bazate pe studiul si terapia traumei au devenit din ce in ce mai citate in politiciile medicale si adoptate in practica ca mijloc de reducere a impactului negativ al experientelor adverse si de sustinere a rezultatelor sanatatii mentale si fizice. Ele se bazeaza pe dovezi dezvoltate de-a lungul mai multor decenii. Cu toate acestea, a existat o lipsa de consens in sectorul sanatatii si asistentei sociale cu privire la modul in care este definita practica bazata pe studiul traumei, care sunt principiile cheie si cum poate fi integrata in servicii si sisteme medicale. In cadrul acestui site veti putea regasi diferite articole si citari internationale, studii stiintifice si metode de lucru cu trauma, pentru vindecarea experientelor adverse si a efectelor acestora asupra psihismului uman.

10

Cursuri, traininguri, workshop-uri si psihoeducatie in mediul corporatist

Psihoeducația îmbină resurse, studii si informatii valoroase din psihologie, psihoterapie cu metode eficiente de educaţie pentru a ajuta oamenii să înţeleagă şi să înveţe cum să gestioneze anumite probleme psihoemotionale sau comportamentale cu care acestia se confruntă.

Poate fi folosită într-o varietate largă de situaţii, de la cele ce vizează sănătatea emoţională şi psihică, până la situațiile ce vizează aspecte profesionale.

Psihoterapeuţii servesc drept „facilitatori“, prin stabilirea obiectivelor de intervenţie şi prin construirea modelului explicativ, potrivit nevoilor clienţilor.

Psihoeducația poate fi folosită în diverse contexte şi poate fi adaptată mai multor formate de prezentare. Dovezile au arătat că psihoeducația este o intervenţie eficientă, care îmbunătăţeşte viaţa oamenilor prin creşterea nivelului de cunoştinţe şi prin dezvoltarea abilităţilor şi îmbunătăţirea relaţiilor cu cei din jur.

Intoarce-te înapoi la tine, la cine ești tu de fapt! Eu sunt aici sa te ghidez doar!

Ai mereu o șansă 📞