Healing Trauma and Wellbeing by Luisa Gavrilescu

Testarea traumelor din copilărie (experiente adverse de viata)

Bine ai venit la testul ACE ( Adverse childhood experiente) unul dintre cele mai elocvente teste pentru depistarea traumelor timpurii adverse, creat în America de dr. Vincet Felitti. Te invit sa-l parcurgi într-o atmosfera de liniște și calm, pentru a depista scorul tău personal. Pentru informații suplimentare cu privire la concluziile acestui test, te rog sa parcurgi articolul meu și sa programezi o întâlnire atunci când ești pregătit sa cunoști mai multe despre relația dintre acest scor și ceea ce experimentezi tu azi!

Testarea depresiei postpartum

Dacă ești însărcinată sau ai născut în ultimul an, este important să fii atentă la starea ta emoțională. Chestionarul de mai jos (cunoscut sub numele de scala Edinburgh pentru depresia postpartum) a fost dezvoltat pentru a te ajuta să te autoevaluezi, periodic, astfel încât să fie depistate rapid semnele depresiei postpartum.
Bifează căsuța care exprimă cel mai bine modul în care te-ai simțit în ULTIMELE 7 ZILE, nu doar în ziua în care răspunzi chestionarul. Nu uita să-l refaci periodic, mai ales dacă te simți mai rău decât de obicei. Depresia postparum poate apărea și la un an după naștere.
Alege sa te vindeci 📞